Strand.

Om jag ska vara ärlig så är jag mer en pool-människa än en strand-människa. Stranden är oftast finare, mysigare och så, men ALL SAND. Sand överallt! Haha. Den är så himla jobbig. + Att jag blir åksjuk så fort jag kollar på havet ungefär, så att bada är inte ett alternativ för mig. Jag kan doppa mig, men så fort det kommer vågor snurrar hela världen för mig. Himla jobbigt och tråkigt. Men idag gjorde jag ett försök att leka lite bland vågorna och det gick faktiskt helt OK så länge jag inte stod stilla! YEEY. Framsteg!

You might also like

Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Paulina Danielsson - ÖL OCH WHISKEY MÄSSAN Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - WANTIES Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *