Marknad.


I
gårkväll tog vi en taxi till Phuket town och gick på en galet stor marknad. Dock var det så sjukt varmt att jag knappt orkade kolla på någonting! Jag svettades på ställen jag aldrig svettats på i hela mitt liv kan jag säga. Det rann om mina öron, typ! Haha.  Jag har aldrig varit med om sådan hetta! Men det var kul att se alla prylar. Det finns så mycket fint, sött och snygga kläder. En upplevelse absolut.

Dom sålde till och med djur där.. Det var mest hemskt. Jag blev helt kär i en liten hundvalp som satt i en bur. Han var det sötaste jag sett. Jag fick tårar i ögonen av att se att dom bodde i pyttesmå burar och att ingen köpte dom. Hoppas dom kommer till fina hem! Hade det varit i Sverige så hade jag tagit med mig en.

WOOOHO, jag smygtog en bild på Jonas igår!! Yeey. Fick bara en bild på ryggen, men ändå. Ännu ett framsteg!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *