Dino.

Åh, bra kväll! Vi var och åt på ett ställe som jag velat äta på sedan första dagen, nämligen Dino Park! Det är nästan som en djungel där med vattenfall och alla som jobbar där ser lite ut som Flintstones. Och för er som inte visste det så ÄLSKAR jag dinosaurier! Så det här var hur häftigt som helst för mig. Kändes lite som Jurassic Park därinne!

Fler bilder kommer snart 🙂

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår
  • emme

    ÅÅH SNÄLLA UNDERBARA SÖÖTA KEELA KAN DU SVARA PÅ VAD DET TYPSNITTET SOM DU HAR PÅ ”DINO PARK” HETER????
    Jag skulle bli den lyckligaste personen i världen om du berättade, eheheheh :)))
    eyebe.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *