Favoritställe.

Ungefär varenda hotell på Phi Phi var fullbokat idag, så vi väntar tills imorgon med att åka dit. Därför blev det ännu en dag, inte mig emot, vid poolen idag. ÄLSKAR POOLEN. Och när vi kände att vi badat klart så gick vi och tog en massage igen. Vi har hittat ett favorit-massage-ställe! Vi har vart där massor med gånger och fått massage. Det är helt awesome! 

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show
  • Julia Berg

    Så sötis! Förästen när kommer nästa helgens awsome. Kommer den varje helg eller? har ingen riktig koll på det där! =/ =) =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *