Make Up Artist?

 


Igårkväll när jag kikade igenom mitt arkiv för augusti-december insåg jag bara hur glad jag är över att jag faktiskt är färdigutbildad nu. Jag är klar. Jag kan bli det jag vill nu, det är bara att köra. Jag ska bli jäkligt grym som Make Up Artist! Och vilka har jag att tacka? Makeupstudion.

Det var sjukt jobbiga månader. Jag drömde om smink. Allt jag tänkte på var ansiktsformer, ögonformar, undertoner, ögonbryn osv osv. Det var tufft, men samtidigt ungefär det roligaste jag gjort någonsin.

Jag kunde inte ha valt en bättre utbildning. Makeupstudion är helt fantastiska och jo, jag kan fasiken säga att dom är dom BÄSTA. Dom är bäst av alla.  Så mycket som jag lärde mig, hur mycket dom stöttade och hjälpte mig, hur lycklig jag(och dom!) blev när jag faktiskt klarade av att göra den där jäkla skuggan som aldrig blev bra osv.  Hur duktiga och pålästa dom är. Dom har så himla mycket erfarenhet och är så genomsnälla allihopa.

Och praktikerna såklart!! Jag sminkade till Körslaget, en plåtning för Cosmopolitan, Estee Lauder, Lumene och massa andra. Jag blir förfrågad att sminka till X-factor också ju, men kunde tyvärr inte då. HUR COOLT?! Dom fixade allt, till alla som gick utbildningen. Alla fick chansen!

Har någon av er tanken på att bli Make up artist( eller kanske hårstylist? Dom har den utbildningen också), SÅ TVEKA INTE!!! Ni kommer ha en bästa tiden i era liv på Makeupstudion om ni söker dit 🙂 Ni kommer inte ångra er.  SÖK SÖK SÖK.

Ni hittar all info om priser, datum för kursstart, vad man får lära sig osv här: http://www.makeupstudion.com
Ni kan också läsa om när jag gick utbildningen där här: http://fames.se/keela/category/keela-makeupstudion/

Och här är en video från en utav dagarna på utbildningen:

[videofyme id=”608727″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]
Jag skulle aldrig tipsa om denna utbildning om jag verkligen
inte menade varenda ord jag skrev. Dom är verkligen bäst!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *