Överraska.

Jag blev himla glad idag när jag kikade in på Gina Tricot’s hemsida. Dom har perioder då dom har GRYMMA kläder, sen helt plötsligt hittar jag ingenting där på ett tag. Men nu har dom massor med grymma toppar! Det är så himla kul att hitta snygga, men rätt billiga kläder. Det blir nog en sväng till Gina när jag kommer till Sverige igen…

Vilken är din favorit och vad skulle du ha till?!  Beskriv en awesome outfit vettja!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *