Kaka.

Fast att jag sitter här med vattenblåsor på magen och på läpparna(Ser ut som jag har gjort världens läppförstoring, HAHA), haft lite lätt solsting idag och vart borta i nästan tre veckor nu så är jag inte speciellt sugen alls på att åka hem. Imorgon är sista hela dagen, sen lyfter planet på torsdag. Hur stannar man tiden egentligen? Ehehehehe. Alla som kommer med bra tips får en kaka.

PUSS.

Kommentarer (1)
  • <3

    Hej! Jag undrar om du hade kunnat gjort ett inlägg om vad du köpte i Thailand ? Och om du såg typ kepsar och swag grejer för jag ska till Thailand snart och jag hade velat köpa kläder och skor där finns det? Det hade varit jätte snällt om du hade berättat! Älskar dina kepsar och stil! Jag under också om du är nöjd med dina air force? Ser dina fötter INte klumpiga ut i de? Jag vill ha ett par sånna men jag tvekar lite :/ finns det typ sånna skor i Thailand? Om du hade svarat på detta i typ ett inlägg eller baa något så hade det varit super snällt ha det bäst puss <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *