Soltrött.

Hey!
Dom andra ligger nere vid poolen och solar. Jag ligger uppe på rummet och kikar på film och försöker sova lite middag. Himla skönt faktiskt! Jag har känt mig lite små-yr och jättetrött hela dagen, så jag kände att jag behövde vila lite från solen några timmar. God natt sålänge!

Instagrambild

20130115-171237.jpg

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP
  • Jonna

    Jag läste inlägget där alla kritiserade dig över din kropp osv och jag har läst alla inlägg då du skriver att du inte är smalast, plattaste magen eller smalaste benen. Men helt ärligt så tycker jag inte du ska säga så när du faktiskt ser ut som kenza och har platt mage och magrutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *