Lördag.

HELLOOO!
Tji fick jag som skrev att jag redan hittat in i dygnsrytmen igår. Jag slocknade vid 10-tiden igårkväll efter att ha kämpat i timmar mer att hålla ögonen öppna och vaknade 6 imorse. Men jag har hunnit med att kika på massor av vänneravsnitt, ätit både frukost, lunch och tränat! Borde alltid gå upp klockan 6. Dock känner jag mig himla trött redan, så vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Haha! Soffan är min bästa vän idag.

Vad gör ni idag?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Caroline Roxy - CAROLINE ROXY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *