Notme.se

Som vanligt när jag är sjuk så slutar det med att jag har ett paket påväg till mig. Ehehehe… Jag blev så himla avundsjuk på Johannas snygga tröja från Notme.se, så jag bestämde mig för en likadan( men till mitt försvar så frågade jag faktiskt Johanna om det var okej först!!!!!! HEHE. ) + världens absolut snyggaste rymdjacka. GALAXY-FEBER. Längtar tills paketet kommer. Dessa plagg kommer bäras flitigt! Inte samtidigt dock, det blir nog lite knasigt.

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *