XO' Keela&Caty

SOM NI HAR VÄNTAT & SOM VI HAR VÄNTAT. Jag och Caty  har gjort en kollektion som heter XO’ Keela&Caty, och vi kommer i samarbete med Spreadshirt släppa ett nytt print varje månad den 25 under hela 2013! Så nu gäller det att börja samla om man vill ha hela kollektionen. Varje print kommer bara finnas tillgängligt i en månad! Först ut är en awesome sneaker märkt med #1, nästa är märkt med #2 osv.

Helt awesome, SÅ IN OCH SHOPPA VETTJA!

 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Josephine Qvist - BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *