Läsarfråga: Hur tar du dina outfitbilder(med vit bakgrund)? Kan du inte visa hur det ser ut när du gör det?
Här i Vallentuna ser det ut som under på bilden! Varför? Jo, för att här finns ingen bra vit vägg att ta bilder emot, därför tar jag alltid bilderna emot den vita dörren. Ibland orkar jag sätta upp ett lakan för dörren, men oftast inte. Haha! Sedan frilägger jag bara bilden(suddar bort att runt om) i Photoshop CS6, och då ser dom ut som mina outfitbilder brukar göra 🙂

Jag använder också stativ och fjärrutlösare.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vecko-resumé Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *