Läsarfråga: Hur tar du dina outfitbilder(med vit bakgrund)? Kan du inte visa hur det ser ut när du gör det?
Här i Vallentuna ser det ut som under på bilden! Varför? Jo, för att här finns ingen bra vit vägg att ta bilder emot, därför tar jag alltid bilderna emot den vita dörren. Ibland orkar jag sätta upp ett lakan för dörren, men oftast inte. Haha! Sedan frilägger jag bara bilden(suddar bort att runt om) i Photoshop CS6, och då ser dom ut som mina outfitbilder brukar göra 🙂

Jag använder också stativ och fjärrutlösare.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Josephine Qvist - BAILEY MYS Paulina Danielsson - Smile Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *