X-lash

Hej fina ni!

Tänkte bara återigen tipsa er om det fantastiska ögonfransserumet Xlash som gjort mina fransar himla långa! Förut hade jag knappt några alls utan körde på lösfransar. Nu behöver jag inte det 🙂

Som ni vet har jag använt det i några månader och många undrar om det är farligt, men Xlash är inte förbjudet vilka några andra ögonfransserum blivit. Däremot ska man vara försiktig om man känner att huden börjar klia, då kan det vara läge att kontakta deras fantastiska kundsupport!

Xlash köper ni HÄR ( http://xbeauty.se/?product=xlash )

 

 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *