X-lash

Hej fina ni!

Tänkte bara återigen tipsa er om det fantastiska ögonfransserumet Xlash som gjort mina fransar himla långa! Förut hade jag knappt några alls utan körde på lösfransar. Nu behöver jag inte det 🙂

Som ni vet har jag använt det i några månader och många undrar om det är farligt, men Xlash är inte förbjudet vilka några andra ögonfransserum blivit. Däremot ska man vara försiktig om man känner att huden börjar klia, då kan det vara läge att kontakta deras fantastiska kundsupport!

Xlash köper ni HÄR ( http://xbeauty.se/?product=xlash )

 

 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Smile Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - versace Hedda Dibinger - My home in Berlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *