News.

Dom senaste timmarna har jag klurat ännu mer på en ny design. jag får inte riktigt till det som jag vill, men jag har kommit en bit på vägen. Alltid när jag söker inspiration brukar jag gå igenom det olika kategorierna i min egen blogg faktiskt! För ofta har jag glömt hur jag tänkte och gjorde inlägg för några månader sedan. Så när jag kikar igenom det, så får jag helt plötsligt massor med ny inspiration! Idag hittade jag också min ”i tidningen”-kategori som jag glömt bort. Jag syntes en hel del i tidningar under förra året! HIMLA KUL.

Tror ni det blir lika mycket iår?!  

Kommentarer (1)
  • oxy elite

    When I visit this web page there’s new issues and improved shall be in a position to study from. Haha I’ve seasoned your source code too a lot of instances to master how you’re carrying out items so we could wear them my website. Thanks! I can teach you about techniques to easy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *