Vad kul att du äntligen satt igång med körkortet! Vilken körskola kör du på och varför valde du den?
– I KNOW!!! Jag är sjukt taggad och hoppas på att jag tar det så fort som möjligt. Eftersom att jag är en klant och inte har koll på så mycket så hade tydligen mitt körtillstånd gått ut… Så när jag var på skolan förra veckan så fixade jag bara nya böcker, skickade efter körtillstånd och gjorde syntest.

Jag valde Stockholm City Trafikskola av den enkla anledningen till att dom låg väldigt bra till( precis vid Östra Station inne i stan) och för att dom helt enkelt verkade väldigt bra. Jag googlade efter en trafikskola och Stockholm City var den jag fick absolut bäst känsla av. Dom hade allt och var jättesnälla och trevliga när jag kom dit, så valet var lätt 🙂

Hur många lektioner kommer du behöva ha?
– Jag har faktiskt ingen aning. Jag har kört lite med körskola förut, men det var flera år sedan sist. Det får vi se när jag har haft min första lektion!

Varför har du väntat så länge med körkortet?
– Jag har skrivit det tidigare, men för att fatta det kort så har det alltid kommit något annat i vägen. Jag flyttade hemifrån i tidig ålder och kom aldrig riktigt igång. Sen prioriterade jag att resa, MEN NU ÄR DET DAGS!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *