HEY.

Med min trötta frisyr, mina trötta ögon och mina skitiga jobbjeans har jag kastat mig ner i soffan. Jag började jobba 8 imorse och kom hem för bara några minuter sedan. Med mat på spisen läser jag körkortsboken och bloggar samtidigt * HIGH FIVE MED MIG SJÄLV * Jag tänker äta massor med mat, kika på ett avsnitt HIMYM och sedan iväg till gymmet. Jag kommer somna ovaggat ikväll!

Jag ser himla finurlig ut med en bok.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *