Boost.

Posted in: Keela - Egoboost

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Live från Stockholm Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Sandra Lindahl - WHITE & BLUE
  • Karin

    Har kommenterat flera gånger förut att ajg inte kan se några bilder i din blogg, ser bara en liten del på toppen av varje bild! Vet inte varför, det är bara på din blogg och din header. (och på Catys när jag är inne och läser hennes blogg ibland.) Kan du kolla om det är något med werun eller vilken bildtyp det är som du lägger upp? Vill ju kunna läsa din awesome blogg, men missar ju nästan allt då du har 99% bilder! Hoppas du kan lösa det. Använder Firefox om det spelar någon roll och har fullt fungerande internet.
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *