APPTIPS.


I appen finns en jättebra guide om hur man gör. Så prova er fram, det gjorde jag!

När jag lade upp bilden på min hemskärm på Instagram fick jag massor med kommentarer om att denna app skulle vara virus. Jag har dock inte märkt någonting alls och har inget virus 🙂 Men bara så ni vet!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer
  • patrici

    Hejhej. Jag kan inte lyckas få en söt ikon på mina meddelanden, utan isåfall blir det bara på ett nummer och samma när det gäller telefonen. Jag hittar ingen guid för det så jag undrar hur du gjorde, så jag hade blivit riktigt glad om du kunde lära mig hur man gör. :$ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *