Inspiration

You might also like

Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • keela

    Jag tycker att det är sjukt att du letar fel i det jag gör. Hade jag lagt upp bilder på tjejer som inte varit smala hade jag fått höra att jag gjorde fel då också. Hade jag lagt upp bilder på stora jeans, skulle jag lagt upp bilder på små jeans istället. Om jag nu gillar shorts, låt mig göra det. Det har ju inte någonting att göra med kroppstypen på någon. Bara för att jag lägger upp en bild på en smal tjej, betyder inte det att jag tycker illa om tjocka människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *