Inspiration

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Back in Sweden Paulina Danielsson - Idag så har jag!
  • keela

    Jag tycker att det är sjukt att du letar fel i det jag gör. Hade jag lagt upp bilder på tjejer som inte varit smala hade jag fått höra att jag gjorde fel då också. Hade jag lagt upp bilder på stora jeans, skulle jag lagt upp bilder på små jeans istället. Om jag nu gillar shorts, låt mig göra det. Det har ju inte någonting att göra med kroppstypen på någon. Bara för att jag lägger upp en bild på en smal tjej, betyder inte det att jag tycker illa om tjocka människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *