Insta.

MORNIN’
Efter många önskemål om att lägga upp andra bilder på Instagram än bara dom jag lägger upp på bloggen har jag denna vecka verkligen försökt med det 🙂 Dock tycker jag att mina iphonebilder alltid ser så himla trötta ut!! Tråkigt ljus. Tråkig kvalité. Tråkigt allt! Därför föredrar jag bilder tagna med min systemkamera som jag sedan lekt lite med i Photoshop 🙂

Vad föredrar ni?!

Jag heter förresten KEELA på instagram om ni vill följa mig. Jag nådde 56 000 followers igår! YEEY. 

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Loreenator

    Roligt med både och. Men när dom är liksom ”direkt tagna” så blir det ännu roligare eftersom att det är som en ögonblicksbild av vad du gör/hur du ser ut just då 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *