Outfitlycka.

Mamma hittade världens finaste gamla shorts här hemma och jag hittade en helfin magtröja. Älskar att hitta gamla kläder! OUTFITLYCKA. Nu vill jag ha sommar. SOMMAR SOMMAR SOMMAR. Funderar på att springa omkring inne hela dagen klädd såhär och låtsas att det är sommar. BRA IDÉ!

You might also like

Caroline Roxy - ROXY Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN
  • anonym

    Jag har alltid undrat hur du får en sån fin hud…kanske för att du är makeupartist men alltså, du har ju INGA finnar!! eller inte vad jag kan se iallafall…Bara undrar, om du gör något speciellt eller andvänder något speciellt medel, kan du inte tipsa om det här på din blogg då? tack :D<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *