Näthat.

Vissa dagar är det awesome att blogga. Andra inte!

Det pratas mycket om näthatet just nu. Jag har tack och lov inte märkt så himla mycket av det, förutom några elaka kommentarer och ett antal hat-och hot-mail(bland annat från en storbloggare faktiskt.) Och jag har blivit uthängd av en annan bloggare.  Men ja, jag har klarat mig bra.

Sen imorse fick jag ett mail som gjorde mig ganska upprörd. Jag förstår inte riktigt hur man kan hata en människa som man aldrig har träffat så himla mycket. Och HUR man kan sätta sig ner och skriva ett fruktansvärt mail till den personen också. Människor kan vara så sjukt hemska emot varandra. Jag förstår inte. HUR kan man vara så elak? Hur kan man skriva hur ful, äcklig och motbjudande en annan människa är?

Först blir jag chockad och ledsen, sen blir jag jäkligt förbannad. För vem fasiken är dom och vem tror dom att dom är som har rätt till att göra så? Dom är INGEN för mig. Ingen som betyder något, och verkligen ingen jag vill ha i mitt liv. Varför ska jag då lägga en massa energi på att bli ledsen? FUCK WHAT THEY THINK. Jag har tusentals läsare, vänner, pojkvän och familj som tycker att jag är awesome. Och jag tycker att dom är awesome. Så det är DOM jag ska lägga min energi på.

Hoppas ni slipper ta del utav näthatet. Och om ni får ta del utav det, så hoppas jag att ni tänker som jag gör 
Stay strong.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *