Mornin'

HELLO!
Nu sitter jag på tåget emot Stockholm igen. Det var himla skönt att vara hemma och hade gärna stannat några dagar till, men imorgon är det dags att jobba igen! Förresten så fick jag massor med bra saker gjorda igår som ni kommer få ta del av så fort allt är klart. AWESOME BLIR DET I ALLA FALL.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP
  • Tilda

    Bara en liten fråga…. Kommer det fram bloggläsare och hälsar på dig på jobbet ibland? Är inte det konstigt för de du jobbar med? 🙂 kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *