Sminkborstar.

Häromdagen hämtade jag ut ett paket från Kimstore! Det innehöll nya (ROSA!!!) sminkborstar. Yeey! Jag har mina bästa från Färg och Makeupstudion, men dom vill jag använda i jobb. Jag behövde ett set som jag kunde ha hemma privat också 🙂 Jag har inte hunnit prova dom än, men dom ser riktigt fina och bra ut. Sjukt många också! + ett fint lite fack att ha dom i. Lycka.

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Caroline Roxy - Summer heat Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - En dag utan surfning
  • Klara

    Hej, jag har funderat på att köpa de borstarna, och undrar om det finns en foundation borste med, det står ju att det ska vara det men det ser inte ut som det på bilderna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *