Sminkborstar.

Häromdagen hämtade jag ut ett paket från Kimstore! Det innehöll nya (ROSA!!!) sminkborstar. Yeey! Jag har mina bästa från Färg och Makeupstudion, men dom vill jag använda i jobb. Jag behövde ett set som jag kunde ha hemma privat också 🙂 Jag har inte hunnit prova dom än, men dom ser riktigt fina och bra ut. Sjukt många också! + ett fint lite fack att ha dom i. Lycka.

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA
  • Klara

    Hej, jag har funderat på att köpa de borstarna, och undrar om det finns en foundation borste med, det står ju att det ska vara det men det ser inte ut som det på bilderna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *