No more excuses.

Jag är en converse- och sneakerstjej egentligen, men jag kan inte hjälpa att känna cravings efter några grymma high heels. Jag har ett gäng här hemma, som jag använder alltför sällan eftersom dom inte är så bekväma. Men dom här från Monella.se är faktiskt rätt bekväma ändå. Jag skuttade omkring i dom flera timmar inne, innan jag fick ont i fötterna. Yeey! nu gäller det bara att hitta en awesome outfit att ha till..

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact
  • Ebba

    Åååh!!! Så himla avundsjuk är ja! Vill oxå ha sånna!!! Förresten, himla fin design blev det! Och jag ser att du oxå har en sån där rymd tröja, sjukt snygg och mysig är den! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *