Jobb.

HEY KOMPISAR!!!

Jag blir helt slut av att jobba och vara lite nere samtidigt. Ingen bra kombination! Så nu tänker jag åka hem och spendera kvällen i soffan. Antaligen framför Vänner eller How I met your mother, som förgyllt min vecka mer än vanligt.

Imorgonbitti ringer klockan 06.00, för helgen ska spenderas på jobbet.

Men för att inte verka alltför negativ och tråkigt så avslutar jag inlägget med en bild från en av dom bästa dagarna i mitt liv! Framför Vänner-huset i New York med Jonas för snart två år sedan. A W E S O M E. Oslagbart.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vecko-resumé Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *