Jobb.

HEY KOMPISAR!!!

Jag blir helt slut av att jobba och vara lite nere samtidigt. Ingen bra kombination! Så nu tänker jag åka hem och spendera kvällen i soffan. Antaligen framför Vänner eller How I met your mother, som förgyllt min vecka mer än vanligt.

Imorgonbitti ringer klockan 06.00, för helgen ska spenderas på jobbet.

Men för att inte verka alltför negativ och tråkigt så avslutar jag inlägget med en bild från en av dom bästa dagarna i mitt liv! Framför Vänner-huset i New York med Jonas för snart två år sedan. A W E S O M E. Oslagbart.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *