Jobb.

HEY KOMPISAR!!!

Jag blir helt slut av att jobba och vara lite nere samtidigt. Ingen bra kombination! Så nu tänker jag åka hem och spendera kvällen i soffan. Antaligen framför Vänner eller How I met your mother, som förgyllt min vecka mer än vanligt.

Imorgonbitti ringer klockan 06.00, för helgen ska spenderas på jobbet.

Men för att inte verka alltför negativ och tråkigt så avslutar jag inlägget med en bild från en av dom bästa dagarna i mitt liv! Framför Vänner-huset i New York med Jonas för snart två år sedan. A W E S O M E. Oslagbart.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Paulina Danielsson - Idag så har jag! Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *