Hard workin' girl.

Det kanske inte känns OK att kliva upp klockan 06.00 en lördagmorgon.. Jag har absolut inte lust att jobba, men vet ni hur man måste tänka? Det är jobbet som gör att jag har mat på bordet, en säng att sova i, kan köpa nya fina kläder och möjlighet till att göra grymma resor som mina senaste till USA och Thailand. Och det är det som gör allt slit så värt det.

Så nästa gång ni ska ta er upp till skolan eller till jobbet, tänk på framtiden och hur awesome det blir om man gör det man måste 🙂

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *