Påväg hem.

YUUHU!
Äntligen påväg hem! Jag tänkte bara hem med väskan, sen iväg till gymmet. Sen förhoppningsvis äta något himla gott eftersom det är lördag. NOMNOMNOM. Jag hittade förresten en himla fin bild från Thailand som jag inte tror att jag har lagt upp 🙂 Hur mysigt ser det inte ut att vara?! Tänk att det bara var lite drygt en månad sedan jag kom hem.. LÄNGTAR TILLBAKA! Och längtar verkligen till nästa resa..


Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *