Glee.

Jag har blivit helkär i serien Glee! Jag har velat kika på den i flera år, men jag är så dålig på att följa program på tv, så det gick inte så bra. Men häromdagen märkte jag att det fanns på Netflix, och sedan dess har jag kollat nonstop så fort jag har fått tid över. ÄLSKAR GLEE. Vill också vara grym på att sjunga. Då skulle jag har gjort en egen Glee Club!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - CAROLINE ROXY We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - IconMirror We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • rosida.blogg.se

    Fyfan vad glad jag blev av att se att du skrev om Glee! 😀
    Så himla bra serie! Och Chris Colfer som spelar Kurt är typ min favoritmänniska i den här världen. ^_^ <3 Vem är din favoritkaraktär?? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *