TOKDAG.

TOKIG DAG IDAG JU!!
Jag hade tänkt spendera dagen med att kika på Glee och blogga massa.. Men istället åkte jag på att jobba mellan 10-17. Så himla typiskt! Men nu är jag påväg hem i alla fall och tänkte äta middag, sen bege mig till gymmet. Dock jag har så sjukt mycket skavsår att jag inte ens kan ha skor på mig, så vi får se hur det går… Ehehehe..

Har ni haft en bra helg?! Vad tyckte ni om att Robin vann melodifestivalen? Det var så kul att se att han blev så himla glad när han vann ju!

You might also like

Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - RS_____2 Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *