Makeupfabriken.

YUUHU!!
När jag gick utbildningen på makeupstudion i höstas så blev jag helt kär i deras egna sminkmärke .färg. (finns att köpa på Makeupfabriken.se) Grymt pigment, jättefina färger och det sitter väldigt bra. Jag använder själv deras smink varje dag 🙂 Dom små sminkpaletterna blev mina favoriter eftersom dom är så himla smidiga och lätta att ta med överallt! Så jag rekommenderar er verkligen att klicka hem paletter nu om ni är sugna eftersom det är så himla bra pris!

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • keela

    Hmm. Det låter ju jättetokigt! Och tråkig för dig att jobba med ett märke du tycker är sämst :S Jag trivs jättebra med makeupstudions produkter och använder dom som jag skrev dagligen 🙂 Och utbildningen på Makeupstudion är GRYM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *