Utveckling.

Att förändra sig själv, sin livsstil, sitt sätt att uttrycka sig och sitt självförtroende.

Jag har har fått höra från närstående, från bekanta och från fans att jag förändrats sedan jag började blogga. Att jag blivit en annan person. Jag har fått höra både negativt och positivt om det, men oftast börjar meningen med ”sen du började blogga…” eller ”sen du blev känd..”

Denna ”förändring” jag genomgått har med massor av olika saker att göra. Alltifrån magtröjor till att vända rumpan emot kameran eller kanske bara säga ifrån till någon eller något jag inte tycker är OK.

En vanlig sak som jag fått för mig att kändisar får höra är ”du har blivit en helt annan människa sedan du blev känd” ( kan betyda både positivt och negativt ), men nu när jag själv fått höra det så förstår jag dels varför och dels hur det egentligen ligger till. Det finns säkert människor som låter all fame och uppmärksamhet göra dom till sämre människor, men det finns också undantag. Jag är ett undantag. Faktiskt. Jag kanske har ändrats under åren, men inte till det negativa och det har absolut ingenting med min blogg att göra. Jag skulle hellre kalla det utveckling.

Är det inte så att alla människor förändras med tiden? Oavsett om man är känd eller inte. Jag är säker på att ingen är samma människa idag som för tre år sedan. Man växer, ändrar åsikter, ändrar sätt att se på saker och ting osv. Nya upplevelser, nya känslor och allt kan vara nytt. Man kanske vågar mer, eller kanske vågar mindre. Men vilket som, så förändras man med tidens gång. Jag är inte samma människa som 2008 när jag började blogga. Jag har växt sjukt mycket som person, men det är jag så himla glad för. Jag har blivit starkare, säkrare på mig själv och om jag tycker att bakfickorna på mina byxor är snygga så vänder jag rumpan till kameran. Eller om jag tycker att jag rockar en magtröja så tar jag på mig den! Om en människa sårar mig eller behandlar mig dåligt, så har jag nu också hittat styrkan till att säga ifrån. ÄNTLIGEN. Jag har gjort saker som jag inte är stolt över, men jag har också gjort saker som jag är väldigt stolt över. Alla gör misstag och alla utvecklas.

Jag får skit för att jag äntligen tagit tag i mitt sockerberoende och min väldigt slöa vardag till att faktiskt hitta motivationen till att träna, äta rätt, unna mig i rätt mängd och faktiskt må SJUKT BRA. Det handlar inte om att andra ska tycka att jag är snygg och smal, det handlar om att jag ska trivas med mig själv och må bra. För första gången någonsin börjar jag faktiskt komma dit! Och om ni frågar mig eller väl det hur bra som helst?!

Så jo, nog har jag förändrats allt. Det har ni rätt i.  MEN TUR ÄR VÄL DET!? Jag vill inte vara samma person som för tre år sedan eller till och med förra året. Jag vill utvecklas, tro ännu mer på mig själv och förstå att jag också är värd något. Jag vill våga. I grund och botten är jag mig själv, i alla lägen.

Var inte rädda för utveckling eller förändring.
Ni är awesome.
XOXO,

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Äkta guld Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Caroline Roxy - Urban Deli
  • mei-chan

    Du blev just precis en av mina favoritpersoner! Varenda ord, varenda mening… Det är så sant det du beskriver. Jag skulle aldrig vilja bli den jag var för tre år sedan. Visst det här åren har varit dom jobbigaste i mitt liv och ibland vill man bara tillbaka till den tiden då man var yngre och allt var mycket enklare. Men trots allt det som har hänt, både det bra och det jobbiga, så har det fört mig till vars jag står idag. Idag vet jag mer vem jag är och har mycket bättre självförtroende, skulle inte vilja vara någon annan än mig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *