AGAIN, köp min kamera!

HEY GUYS!
För några veckor sedan så lade jag upp min gamla kamera här på bloggen eftersom jag tyckte det skulle vara kul för er att få chansen att köpa den. Jag skrev i inlägget: ENDAST SERIÖSA KÖPARE och fick tonvis med mail angående läsare som ville köpa den. Självklart var köparen som bjöd högst oseriös, och jag hade redan rensat min mail-inkorg på dom lägre buden. Därför lägger jag nu ut kamera ännu en gång.  Dom flesta buden låg på över 4000:-, därför väljer jag nu att börja på 4000:-(för en snabbare budgivning) istället för på 3000:- som sist.

MAILA INTE OM NI INTE ÄR SÄKER PÅ ATT NI VILL OCH KAN KÖPA DEN 🙂
MAILA DITT BUD TILL [email protected]/* */!

Om ni bor i Stockholmsområdet kan jag möta upp er (Eller i Ljusdal, då jag ska dit nästa vecka), annars skickar jag kameran.
PUSS.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *