Emma.

YUHUU!
När jag berättade att jag börjat kika på Glee, så frågade himla många mig vem som var min favorit i serien. Jag gillar många, men allra mest gillar jag Kurt och Emma! Gissa varför Emma är min absoluta favorit?! Jo, för att jag känner igen mig så sjukt mycket i vissa saker hon gör och hur hon är. Haha! Hon har GALEN bacillskräck och vill att allt ska vara rent. Jag är såklart långt ifrån lika extrem som henne, men jag känner verkligen igen mig i hur hon är i många situationer. Då känner jag mig inte lika ensam och hemsk längre. Ehehehe. + att hon är galet söt och snäll ju!
Vilken är din favorit?

Kommentarer (1)
  • Tova Grimes Hirsch

    Åhh jag gillar nästan alla karaktärerna, eller ja dom gamla. Tror inte du har kommit till säsong 4 än, när dom gamla karaktärerna går ut skolan och nya karaktärerna kommer. Men mina favoriter är nog 1. Kurt 2. Santana 3. Sam 4. Mike Chang 6. Brittany, jag gillar nästan alla men dessa är mina favvisar :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *