Greece.

Jag älskar att resa! Det är bland det bästa som finns. Så fort jag kommer hem från en resa så börjar jag spara och längta direkt! Helst bokar jag en ny resa så fort jag hade kommit hem också. Haha! I alla fall så dröjer det nog ett tag innan nästa stora resa, men jag vet att det blir till USA igen denna gång! Jag längtar så sjukt mycket. Men innan denna stora resa så kommer nog jag och mamma ta en tur till Grekland i sommar. Jag har varit där några gånger förut, men det är utan tvekan det bästa resmålet jag varit på i Europa så det gör mig ingenting att åka dit igen. Jag längtar verkligen. Bara jag och mamma ju! Himla mysigt.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • Millan / Mammami.se

    Vart i grekland är bilderna från? Vi ska också ut och resa i sommar och har kollat endel på olika öar i grekland. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *