LÖSNING.

1. Ställde om klockan på telefonen för att få fler liv till Candy Crush( dock vill jag helst undvika det, då jag oftast glömmer att ställa tillbaka klockan och hela min dag blir jättekonstig.) Men jag klarade det!!!! Ehehehe.
2. FIXADE MER SURF TILL TELEFONEN. Internet <3 Keela = 4ever. Typ.
3.  Var himla duktig igårkväll och lade  in nyaste avsnittet av Pretty little liars på telefonen igår innan jag gick och tränade = inte så tråkigt med cardio när man har världsbästa PLL att kika på samtidigt.
4. Spenderade en halvtimme med att tvätta mina skor igårkväll, så nu är dom helt tantdreggelfria! YEEY.

You might also like

Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - . Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - Godnatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *