LÖSNING.

1. Ställde om klockan på telefonen för att få fler liv till Candy Crush( dock vill jag helst undvika det, då jag oftast glömmer att ställa tillbaka klockan och hela min dag blir jättekonstig.) Men jag klarade det!!!! Ehehehe.
2. FIXADE MER SURF TILL TELEFONEN. Internet <3 Keela = 4ever. Typ.
3.  Var himla duktig igårkväll och lade  in nyaste avsnittet av Pretty little liars på telefonen igår innan jag gick och tränade = inte så tråkigt med cardio när man har världsbästa PLL att kika på samtidigt.
4. Spenderade en halvtimme med att tvätta mina skor igårkväll, så nu är dom helt tantdreggelfria! YEEY.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Kitchen aid We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Hedda Dibinger - new week Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *