Sunday.

HEEEEEY!!!!
Sov ända till klockan 10 idag (<3!!) Vilken lycka med lite sovmorgon. Sedan åt jag min favoritfrukost: Filmjölk med allbran och banan i! NOMMNOMNOMNONMNMOMON. Drömgott. Efter det så gick jag och Jonas och tränade. Mina skavsår vill inte riktigt ge sig, så det fick bli crosstrainern istället för löpbandet. Buhu. Men bättre än inget ju! Nu har vi precis ätit lunch och jag tänkte kika på något avsnitt av Glee innan jag sätter igång med att svara på lite mail och sånt. Yeey. Bra dag!

Det kommer upp en sneak peek på vad som kommer finnas i min webshop ikväll. Är säker på att ni kommer älska den!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Pre lunch Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits
  • Josefin

    Hur får du så mycket volym på ditt hår? Kan inte du börja göra videos om hur du fixar ditt hår och tar hand om det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *