Keelas Workout.

HEY GUYS!!!

Nu är det såhär att jag vet att många av er verkligen vill läsa om min träning och allt runt omkring det, men jag vet också att det finns många som inte vill att jag skriver om det i bloggen. Så vet ni vad jag har gjort? Jag har skapat en helt ny blogg där jag enbart kommer skriva om min träning och kost. + lägga upp inspiration, motivation, tips osv osv. ALLT sånt kommer finnas på den bloggen och allt annat kommer finnas på den här. Så blir alla nöjda ju!!!

Jag kommer inte uppdatera den bloggen lika mycket som den här eftersom det här är min ”riktiga” blogg, men jag har hunnit få upp några inlägg där idag, så in och kika vettja! Ni kan även kommentera där om det är något speciellt ni vill läsa om.

Och ni kanske även följa bloggen med Bloglovin’ HÄR.
Och ni hittar bloggen här: http://keelasworkout.blogg.se/

YEEY.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *