"click"

Vissa dagar i livet vill man bara kunna spola förbi. Typ ha en sån där dosa som i den där filmen ”Click”. Nu har jag ingen sån dosa och är inte tillräckligt smart för att hinna uppfinna en till imorgon tyvärr, så någon framspolning är bara att glömma. Istället  gäller det att försöka ta sig igenom dagen på bästa möjliga sätt(Och med hjälp utav lite glass och choklad). Det var väldigt länge sedan jag var på en begravning, och ingen jag har varit på kommer vara lika tuff som den imorgon.

Nu har jag i alla fall valt ut en outfit, och tänkte spendera kvällen framför vänner och med mamma.
Hörs imorgon kompisar!
Xoxo,

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *