Knasig.

Hey!
Vet ni vad jag gjorde idag? Jag var i kyrkan. Det var säkert 10 år sedan jag var i kyrkan(om man inte räknar med i fredags då) och jag var bara där idag för att se dom tända ett ljus för mormor. Jag var dock inte förberedd på att träffa läsare där.. Jag var inte ledsen eller så, men det var ändå en jobbig situation som jag inte var särskilt bekväm i. Vilket också gjorde att jag kanske verkade vara otrevlig eller inte så social. Och det var självklart inte meningen ju! Jag är snäll och trevlig, men jag blev först och främst himla förvånad och dessutom var jag väl inte på världens bästa humör heller. Jag kände mig helt tom och förvirrad, och jag är ledsen om jag verkade dryg.

Trots att det händer rätt ofta nu att läsare kommer fram till mig, så har jag inte hunnit vänja mig vid det ännu.
Jag hoppas att ingen tog illa upp 


Kommentarer (1)
  • Tric

    Förstår dig verkligen, jag skulle inte blivit så himlans glad om någon kom fram till mig och var på super bra humor och super glad medans jag var rena motsatsen och var i en kyrka för att sörja sin mormor.. Tja vissa männsikor är lite knasigare än andra http://tric.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *