STAR.

Jag har fått äran till att vara en utav Rapunzel Of Swedens stjärnor! Som ni vet så älskar jag deras löshår och har lagt mitt älskade hår helt i deras händer(Vilket jag inte gör till vem som helst.. Hehehehe.) och jag spenderar gärna tid på deras fantastiska salong i Stockholm. Därför är jag himla lycklig över att dom har valt ut mig!

Jag såg att jag var med i deras nyhetsbrev också som jag fick skickat till mig på mailen idag

You might also like

BYGISELA - LET'S GO: BARCELONA! BUT FIRST... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Hedda Dibinger - my second home Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *