Drömresan.

Jag var inne och kikade på resor på Solresor.se nyss och tittade lite på resor, och jag hittade den ultimata resan! Nog för att det är väldigt skönt att komma bort och bara ligga i en solstol i en vecka, men den här resan är ju verkligen perfekt för mig just nu när jag är så taggad på att träna!! Det vore ju underbart att få komma bort en vecka och äta gott, sola OCH träna massor( och självklart spendera timmar i deras vattenland! ) Jag har varit i Turkiet förut, men inte i Side. Om man tittar på bilderna så verkar det ju vara hur fint som helst där!

Vad säger ni, vore inte den här resan grym?!


Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *