Påväg tillbaka.

Så tokigt det kan bli! Var säker på att det var måndag igår, så trodde att jag skulle kunna vara kvar längre… Men det var ju tisdag! Så nu är jag påväg tillbaka till Vallentuna med en överfull väska som vanligt. Förstår inte hur jag alltid lyckas packa så himla mycket! Tre par skor och nio tshirtar(men packade bara tre par strumpor?!?) på en vecka är väl inte nödvändigt kan jag tycka..

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *