SNEAK PEEK, WEBSHOP.

MORNIN’!
Tänkte börja dagen med ännu sneak peek av vad som kommer finnas i min webshop. Som ni vet så älskar jag överdrivet stora och söta iphoneskal, köpte ju mitt första för säkert ett år sedan! Nu har det i alla fall blivit himla populärt, och många av er har frågat efter dom. Därför har jag valt att ha sånna i webshopen 🙂 Kul va?!

Just nu har jag enbart tagit in skal till iPhone 4. Om det blir populärt, så tar jag även in till iPhone 5. Kan kika om det finns till Samsung också.

Kommentarer (1)
  • Louise

    Kul att du ska starta egen webshop! 🙂 Men jag känner igen alla dessa saker från ebay som du visat än så länge. Är de därifrån du ska beställa? Hur mycket dyrare kommer du sätta priserna i så fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *