Longboard.

SNART ÄR DET VÅÅÅÅR!!! Hoppas jag i alla fall.. När marken blir bar så blir jag så himla sugen på att åka longboard igen! Min världsfina longboard har tyvärr gått sönder, så jag är just nu helt utan.. BUHU! Så himla tråkigt. Måste införskaffa mig en ny. Jag hittade några coola som Junkyard själva gjort som jag blev sugen på! Sjukt snygga, + att dom inte är så jättedyra heller. Runt 1000:-/st.

Vilken tycker ni är snyggast?

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Matchi match Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE
  • yourverdict

    Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it 😉 I may return yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *