This is 40.

YUHU!!! GLAD PÅSK.
Jag har varit vaken sedan 6 imorse och på jobbet är det full rulle. Jag och Jonas var ju på bio igårkväll! Det var himla mysigt. Filmen var över två timmar lång, men den kändes inte alls så lång och den var faktiskt rolig 🙂 Det var lite av en uppföljare till På smällen, om någon av er har sett den? Huvudkaraktärerna från den är inte med, men man följer en annan familj från den filmen. Mycket sevärd!

Nu måste jag fortsätta jobba:) 

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *