VÅGA!

Häromdagen så fick jag ett mail som gjorde mig himla glad. Nämligen från en förening som har arrangerat ett longboardläger bara för tjejer!

Jag önskar att jag hade vågat delta i sånt här när jag var yngre. Jag ångrar verkligen att jag inte gjorde det, och därför vill jag peppa er extra mycket till att verkligen ÅKA!! Har ni möjlighet och är intresserade, så tveka inte. Jag är säker på att det kommer bli hur kul som helst och hade jag inte varit för gammal så hade jag lätt åkt. ÅÅÅÅÅK!! Så ni inte ångrar er som jag gör.

Dom kommer ha tävlingar där man kan vinna bland annat en longboard och man får prova på och lära sig mer inom slajding, downhill, freestyle och så kommer dom ha en crusing genom Falun. HUR KUL LÅTER INTE DET?!

Länk till eventet: https://www.facebook.com/events/607930705890250/
Länk till föreningen:  https://www.facebook.com/GirlsLongboardingCrewDalarna

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *