himym.

YUHU!

Klev upp imorse, åt frukost framför How i met your mother, gjorde mig iordning, tog dagens outfitbilder, gjorde världsgoda proteinpannkakor till lunch, fick världens huvudvärk och har legat på soffan sen dess. Har tagit mig igenom en hel säsong av HIMYM nu och ska snart börja på säsong 8. Hade tänkt fått en del gjort idag, men jag har nog aldrig haft sån huvudvärk som jag har nu. Det är jobbigt bara att sitta upp! Så jag tänkte bädda ner mig i soffan igen…

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *