Andas.

Hallå!
Skulle egentligen slutat tidigare, men jag fick jobba över lite.  Och jag har tagit det rätt lugnt med bloggen igår och i förrgår eftersom jag inte skulle jobba på hela veckan.. Men nu jobbar jag visst imorgon och på fredag också! Haha… Så jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt. Den senaste månaden har jag jobbat minst 5 dagar i veckan + att jag har bloggen, + att jag håller på att starta en webshop, + att jag tränar nästan varje dag. Eeeeeeh. ANDAS. Jag måste vara en av dom få stora bloggerskorna som jobbar så mycket på sidan om bloggen, eller har jag fel? Har inte så stor koll.. Haha! Tänk vad mycket jag skulle hinna med om jag inte behövde sova…

Men, man får göra det bästa av situationen! Jag är tacksam över att jag har ett jobb och vet att jag kommer kunna resa eller göra massa annat skoj för pengarna som jag tjänar ihop. Jag gillar inte att leva på någon annan och det är viktigt för mig att kunna försörja mig själv och stå på egna ben.

Nu är jag snart hemma, och ska bara äta något innan jag kryper ner i sängen.
Klockan ringer 06.00 imorgonbitti.
Sov så gott!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *