Att prioritera rätt.

För ett halvår sedan prioriterade jag bloggen före i stort sett allt. Efter en heldag på jobbet hade jag oftast inte ätit mer än någon banan och lite yoghurt. Varför? Jo. Jag spenderade mina raster med att blogga istället för att äta! Himla dumt. Idag prioriterar jag att äta istället, för att jag vet hur mycket bättre jag mår när jag har mat i magen!

SLUTA ALDRIG ÄTA. Det är så himla viktigt att äta ordentligt.
Så istället för att lägga ner hela min rast på att fixa till bilder och komma på något att skriva om får ni gamla bilder på min favoritoutfit just nu. Vilken är eran absoluta favoritoutfit som jag har haft på mig?!

Hörs sen 🙂

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Mamma mia Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *